Πληροφορίες και Ενημέρωση για τους επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών (Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.), των Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων Σχολείων Κρατών- Μελών της Ε.Ε. στο ΤΕΦΑΑ του ΠΘ - 2023-2024

 

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών (Αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.), των Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων Σχολείων Κρατών- Μελών της Ε.Ε. στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ότι η Γραμματεία του Τμήματος λειτουργεί προσωρινά στα γραφεία του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που στεγάζεται στη Διεύθυνση Αργοναυτών 1Γ, στην περιοχή Μπάρα στα Τρίκαλα.

Η ακριβής Διεύθυνση είναι η παρακάτω.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας

Αργοναυτών 1Γ
Μπάρα - Τρίκαλα

ΤΚ 42132

(Για το ΤΕΦΑΑ)

Παρακαλούμε τους επιτυχόντες στο ΤΕΦΑΑ  με την ειδική κατηγορία που αναφέρεται παραπάνω να προσέρχονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην παραπάνω διεύθυνση για να εγγραφούν έως την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παράταση για τις εγγραφές αυτής της κατηγορίας επιτυχόντων. Στην περίπτωση που δοθεί θα το ανακοινώσουμε στην ιστοσελίδα του ΤΕΦΑΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το e-mail: info-pe@pe.uth.gr, για την αποστολή αιτημάτων, και για παροχή πληροφοριών. Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι για να εκδοθούν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις εγγραφής για τους πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής τους και απαιτείται χρόνος.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα του ΤΕΦΑΑ (www.pe.uth.gr) ή/και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/pe.uth.gr/), όπου θα αναρτούμε όλες τις ανακοινώσεις για τους φοιτητές. Θα αναρτηθεί και ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων.

Καλωσορίζουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας στο Τμήμα μας και εκ μέρους της διοίκησης του Τμήματος αλλά και του προσωπικού, ευχόμαστε να έχουμε μια Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

Τρίκαλα 19-9-2023
Από τη Γραμματεία


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr