Πληροφορίες και Ενημέρωση για τους Επιτυχόντες στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις για το 2023-2024

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλωσορίζει τους νέους φοιτητές/τις νέες φοιτήτριές του.

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι η Γραμματεία του Τμήματος λειτουργεί προσωρινά στα γραφεία του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που στεγάζεται στη Διεύθυνση Αργοναυτών 1Γ, στην περιοχή Μπάρα στα Τρίκαλα.

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις, ότι αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική εγγραφή, θα πρέπει, οι ίδιοι ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, να καταθέσουν στις Γραμματείες αυτοπροσώπως ή, εναλλακτικά, με ταχυδρομική αποστολή τα ακόλουθα δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στην παρακάτω διεύθυνση:  

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας

Αργοναυτών 1Γ
Μπάρα - Τρίκαλα

ΤΚ 42132

(Για την Γραμματεία ΤΕΦΑΑ)

Τα ακόλουθα δικαιολογητικά :

α) Το pdf της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής

β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύεται η ακριβής ημερομηνία γέννησης και τα ονομαστικά τους στοιχεία.

γ) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του Τίτλου απόλυσης: απολυτηρίου ή πτυχίου ή αποδεικτικού του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε.

δ) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του Πιστοποιητικού διαπίστωσης της πάθησης που έχει εκδοθεί είτε α) από αρμόδια επταμελή Επιτροπή του νοσοκομείου, όπως αυτές συστήνονται  κάθε χρόνο, με υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την αρ. Φ.151/17897/Β6/2014 (ΦΕΚ 358 Β΄) κοινή υπουργική απόφαση, είτε β) από την Επιτροπή εξέτασης ενστάσεων υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό 5% η οποία συγκροτείται με κοινή υπουργική απόφαση, κατόπιν εισήγησης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) του Υπουργείου Υγείας.

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το e-mail: info-pe@pe.uth.gr, για την αποστολή αιτημάτων, και για παροχή πληροφοριών. Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι για να εκδοθούν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις εγγραφής για τους πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοπροσωπίας και απαιτείται χρόνος.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα του ΤΕΦΑΑ (www.pe.uth.gr) ή/και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/pe.uth.gr/), όπου θα αναρτούμε όλες τις ανακοινώσεις για τους φοιτητές. Θα αναρτηθεί και ανακοίνωση για την έναρξη των μαθήματων.

Καλωσορίζουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας στο Τμήμα μας και εκ μέρους της διοίκησης του Τμήματος αλλά και του προσωπικού, ευχόμαστε να έχουμε μια Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

Τρίκαλα 18-9-2023
Από τη Γραμματεία


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr