Πρακτική Άσκηση ΤΕΦΑΑ το δίμηνο Μάιο-Ιούνιο

 

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση το δίμηνο Μάιο-Ιούνιο και συγκεκριμένα (8 Μαΐου -7 Ιουλίου) μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά Εγγραφή και Καρτέλα Πρακτικής από 8 Απριλίου ώρα 14.00 έως 11 Απριλίου ώρα 14.00
Επειδή οι Συμβάσεις σας θα σας σταλούν 25 Απριλίου και οι προθεσμίες θα είναι πολύ πιεστικές, αν δεν πρόκειται να ορκιστείτε στην ορκωμοσία του Ιουλίου, μπορείτε να κάνετε την πρακτική σας από το επόμενο δίμηνο Ιούνιο-Ιούλιο και μετά.
Για τα δίμηνα Ιούνιο-Ιούλιο, Ιούλιο-Αύγουστο και Αύγουστο-Σεπτέμβριο θα βγει νέα ανακοίνωση. Η επόμενη ανακοίνωση θα αφορά επίσης και όσους αναμένουν για να ανεβάσουν διορθωμένα αρχεία και ασφαλιστική ικανότητα.

Οι «Εγγραφές» και οι «Καρτέλες Πρακτικής Άσκησης» θα υποβληθούν μέσω του νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Γραφείου ΠΑ στην διεύθυνση: https://pa-infosys.uth.gr Η σύνδεση σας θα υλοποιηθεί με τον προσωπικό Λογαριασμό Π.Θ., εφόσον συνδεθείτε απομακρυσμένα μέσω του VPN του ΠΘ ή από Η/Υ εντός του δικτύου του Ιδρύματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr