Ημέρα Καριέρας στα Τρίκαλα για φοιτητές και αποφοίτους ΤΕΦΑΑ & Διαιτολογίας

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Παν/μίου Θεσσαλίας -μετά και την 1η του δια ζώσης, πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της Ημέρας Καριέρας στον Βόλο, τον περασμένο Νοέμβριο- επανέρχεται, αυτή τη φορά πολύ στοχευμένα, για τους φοιτητές και αποφοίτους της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και Διαιτολογίας – Διατροφολογίας, στα ΤΡΙΚΑΛΑ!

Πότε; την Παρασκευή 05/05 από τις 10.00 το πρωί έως και τις 16.00!

Που; Στο Ananti City Resort, στο Λογγάκι Τρικάλων!

Μην χάνεις καιρό, έλα να ενημερωθείς για ευκαιρίες απασχόλησης και πρακτικής άσκησης.

Έλα να γνωρίσεις και να συναντήσεις τους recruiters 17 και πλέον ομίλων και εταιριών της χώρας και να έχεις μαζί τους ατομικές συνεντεύξεις και chat one to one!

Μη διστάζεις, κάνε την αρχή, έλα να γνωρίσεις εταιρίες που αναζητούν υποψήφιους σαν ΕΣΕΝΑ και να έχεις την ευκαιρία να σχηματίσεις εσύ ο ίδιος/ίδια εικόνα για το ποιές δεξιότητες προκρίνονται από τους ειδικούς της αγοράς εργασίας ως πιο σημαντικές. Έλα, δέξου την πρόκληση να δοκιμαστείς! Έχεις μόνο να ωφεληθείς, να γνωρίσεις από κοντά τον κόσμο των επιχειρήσεων και τους ειδικούς στην αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού και ταλέντων και να μάθεις από αυτούς.

Ακόμη κι αν δε νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας, μπορείς απλά να παρευρεθείς και να ζητήσεις κατευθύνσεις και συμβουλές, και από τους recruiters αλλά και από το προσωπικό του Γραφείου Διασύνδεσης, όπου εξειδικευμένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού (κ. Βούλγαρη Χρύσα) θα είναι στη διάθεσή σου να απαντήσει σε απορίες, ερωτήσεις και προβληματισμούς σου σχετικά με την κατεύθυνση των μεταπτυχιακών σου σπουδών ή οτιδήποτε άλλο σε προβληματίζει όσον αφορά τις σπουδές και το επάγγελμά σου ή να σου κλείσουμε ραντεβού για ατομική επαγγελματική συμβουλευτική.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στην MS form

https://forms.office.com/Pages/DesignPageV2.aspx?origin=NeoPortalPage&subpage=design&id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlf3T5WxMD7JHj-5rmsdM5EZUQVQxTTBYTVEwM1NPRTBXRFk3SFhGUE5MWC4u

Στείλε το βιογραφικό σου έως και τις 7/04 στο e-mail chrvoulgari@uth.gr για να το αναβαθμίσουμε και να γίνει πιο ελκυστικό στους recruiters.

Μπορείς, αν θέλεις να προετοιμαστείς καλύτερα, να δεις τα παρακάτω βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο κανάλι μας στο youtube και θα σε βοηθήσουν και με τη σύνταξη του βιογραφικού σου αλλά και με την προετοιμασία για επαγγελματική συνέντευξη.

https://www.youtube.com/watch?v=q76UP-w8oQ8 Διαμόρφωση σωστού βιογραφικού και παρουσίαση υποψηφίων στις επαγγελματικές συνεντεύξεις.

https://www.youtube.com/watch?v=LYtfITKpm0Q&t=2561s "Deloitte 1-1: Turning your first interview into a hit!"

Έλα, πάρε μέρος, άρπαξε την ευκαιρία!

Σε περιμένουμε!

Από το Γραφείο Διασύνδεσης Παν/μίου Θεσσαλίας


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr