Αξιολόγηση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

 

Αγαπητοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου θα διεξαχθεί στο διάστημα από Δευτέρα 22/5/2023 έως την Δευτέρα 5/6/2023.

Πρόσβαση στη διαδικασία αξιολόγησης μπορείτε να έχετε μέσα από τη διαδικτυακή πύλη του φοιτητολογίου  : https://sis-web.uth.gr/ επιλέγοντας από το μενού, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Αναλυτικά βήματα για την πρόσβαση στη διαδικασία, θα βρείτε στο τέλος αυτού του  μηνύματος.

Πρώτιστο μέλημα όλων των μελών του Ιδρύματος είναι η προαγωγή άριστης γνώσης και η απόδοση ισχυρού τίτλου σπουδών στους φοιτητές του. 

Με βάση τις πάγιες διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας των σπουδών σας, παγκοσμίως, επιβάλλεται πλέον να συμμετέχετε και εσείς στην αξιοπιστία των σπουδών σας μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των μαθήματων και των διδασκόντων.

Ζητούμε λοιπόν από όλους σας, να αξιοποιήστε τη δύναμη σας ως ενεργά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με την συμμετοχή όλων στην αξιολόγηση των μαθημάτων,  που από αυτό το εξάμηνο για διευκόλυνση αλλάζει τον τρόπο συμμετοχής σας, αλλά διατηρεί την πλήρη ανωνυμία στην συμπλήρωση και στην υποβολή των ερωτηματολογίων. 

Από αυτό το εξάμηνο επίσης, μπορείτε να αξιολογήσετε όλους του διδάσκοντες που μπορεί να διδάσκουν ένα μάθημα, με διαφορετικό ερωτηματολόγιο για κάθε διδάσκοντα. Για διευκόλυνση σας μπορείτε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων, που μπορείτε να βρείτε εσωτερικά , μπαίνοντας στο μενού ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Βήματα:

  • Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσα από τη δικτυακή πύλη των φοιτητών (Portal), εκεί επιλέγετε το μενού Αξιολόγηση.
  • Τα μαθήματα προς αξιολόγηση βρίσκονται κάτω από το μενού Ερωτηματολόγια -> Πληροφορίες φοιτητή-> Τα μαθήματα μου.
  • Επιλέγοντας το παραπάνω μενού εμφανίζεται η οθόνη με τη λίστα των διαθέσιμων μαθημάτων (Διαθέσιμα Μαθήματα) προς συμπλήρωση.
  • Στις παραπάνω εμφανίζονται τα μαθήματα που έχουν δηλωθεί στο εξάμηνο από τον φοιτητή. Αναλόγως των δηλώσεων και των τάξεων των μαθημάτων του φοιτητολογίου, εμφανίζονται και οι διδάσκοντες για τους οποίους υπάρχει η δυνατότητα αξιολόγησης. Αν υπάρχουν δύο ή περισσότεροι διδάσκοντες που δίδαξαν το μάθημα, τότε αξιολογείται ο καθένας ξεχωριστά.
  • Αφού γίνει συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, είναι δυνατή η υποβολή του με το κουμπί Καταχώρηση Απαντήσεων. Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης του ερωτηματολογίου.
  • Μετά την υποβολή του ερωτηματολογίου, πατώντας το κουμπί Λίστα Ερωτηματολογίων γίνεται επιστροφή στη λίστα των διαθέσιμων μαθημάτων.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε στα τηλέφωνα:  24210 74187, 2410 684475 και στην διεύθυνση της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας modip@uth.gr .

 

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

(ΜΟΔΙΠ) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Quality Assurance Unit, University of Thessaly (UTH)
Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Βόλος
e-mail: modip@uth.gr,
Τλφ. 030 24210 74635
www. https://www.uth.gr/panepistimio/axiologisi-poiotita/modip


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr