Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Κας Νίκης Κεραμέως στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ

Στο χώρο του ΤΕΦΑΑ βρέθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 η Υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως που πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή, στο πλαίσιο της περιοδείας της, σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Η Υπουργός Παιδείας παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων, με θέμα «Η συμβολή της άσκησης στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών της αστυνομίας»

Ως "ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα πρότυπο που στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν αφιερωθεί για να το πετύχουν αυτό" χαρακτήρισε το ΤΕΦΑΑ η Υπουργός, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό της έκανε λόγο για μια "εξαιρετική εκδήλωση που καταδεικνύει τη σύμπραξη της Αστυνομίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό πως δεν υπάρχουν στεγανά. Από κοινού, αναπτύσσουν δράσεις προκειμένου να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύνολο της κοινωνίας".

Νωρίτερα, η κα. Κεραμέως είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους της Σχολής, όπου ενημερώθηκε για τα όσα σημαντικά διαδραματίζονται, ενώ δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα επισκεφτεί ξανά την πόλη των Τρικάλων, και το Τμήμα.

*πηγή: proinoslogosnews.gr


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr