Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος σε συντακτική επιτροπή διεθνούς επιστημονικού περιοδικού

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η κα Καρατζαφέρη Χριστίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος αναλαμβάνει στη συντακτική επιτροπή ενός διεθνούς επιστημονικού περιοδικού, του Advances in Physiology Education, ως Associate Editor. Να σημειωθεί ότι η κα Καρατζαφέρη συμμετέχει για πάνω από 10 χρόνια στη συντακτική επιτροπή του περιοδικού.

Το επιστημονικό περιοδικό “Advances in Physiology Education” αποτελεί μια διεθνούς επιδραστικότητας επιστημονική έκδοση της Αμερικανικής Ένωσης Φυσιολογίας. Δημοσιεύει επιστημονικές εργασίες που πραγματεύονται θέματα βελτιστοποίησης των εκπαιδευτικών προσεγγίσεων στην διδασκαλία της φυσιολογίας, των νευροεπιστημών και της παθοφυσιολογίας. Οι εργασίες δημοσιεύονται μετά από κρίση και ιδιαίτερα ενθαρρύνεται η ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπουν την χρήση νέων τεχνολογιών στην διδασκαλία, την έρευνα και συνολικά στις παιδαγωγικές εφαρμογές. Το αναγνωστικό κοινό περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Η θέση είναι τιμητική για το Τμήμα μας και έχουμε κάθε λόγο να ευχηθούμε στην κα Καρατζαφέρη καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος,
Νικόλαος Διγγελίδης


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Γραμματεία Μεταπτυχιακών

Επικοινωνία

24310-47019

msc@pe.uth.gr