Σύμβουλοι Σπουδών

Σύμβουλος καθηγητής και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ακαδημαϊκά θέματα

Σε κάθε μέλος του προσωπικού, μέλη ΔΕΠ και ΕΕΠ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα, καθορίζεται ένας αριθμός φοιτητών/τριών για τους οποίους ο καθένας έχει την υποχρέωση να διαθέτει χρόνο για συμβουλές σε ακαδημαϊκά κυρίως θέματα ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόοδο των σπουδών και διάφορα ακαδημαϊκά θέματα (πχ πως να προσεγγίσουν την μελέτη της ύλης, ποια είναι η δομή του προγράμματος σπουδών, κτλ.).

Επιπρόσθετα, για θέματα φοίτησης και (εχέμυθη) συμβουλευτική, κάθε φοιτητής/τρια μπορεί να απευθυνθεί στην Επιτροπή φοιτητικών θεμάτων και καλλιέργειας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων του Τμήματος για την επίλυση τυχόν θεμάτων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σε συνεργασία με τον σύμβουλο-καθηγητή.

Υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Πολλάτου Ελιζάνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ( epolatou@pe.uth.gr), Μπεκιάρη Αλεξάνδρα, Επίκουρη Καθηγήτρια ( sandrab@pe.uth.gr), Μαγγουρίτσα Γεωργία, μέλος ΕΕΠ ( gmag@pe.uth.gr).

Στήριξη φοιτητών/τριών με αναπηρίες

Όσον αφορά στην υποστήριξη των φοιτητών με αναπηρία (ΦμεΑ), το ΤΕΦΑΑ - ΣΕΦΑΑ είναι μέλος της υπηρεσίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. (http://prosvasi.uth.gr/). Οι ΦμεΑ του ΤΕΦΑΑ μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ προκειμένου να ενημερώσουν την υπηρεσία για εμπόδια στην πρόσβασή τους, να ζητήσουν υποστήριξη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους ή κάποια διαφοροποίηση στις εξετάσεις τους.

Υπεύθυνος του ΤΕΦΑΑ για την ΠΡΟΣΒΑΣΗ είναι ο κ.Κοκαρίδας Δημήτρης, Επίκουρος Καθηγητής ( dkokar@pe.uth.gr).

Για τους φοιτητές ERASMUS κύριος σύμβουλος και υπεύθυνη για τον ακαδημαϊκό συντονισμό είναι η κα Χριστίνα Καρατζαφέρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ( ck@pe.uth.gr ).

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Γραμματεία Μεταπτυχιακών

Επικοινωνία

24310-47019

msc@pe.uth.gr