Ανακοίνωση- "Επανεκκίνηση Καρδιάς 2021"- Ενημερωτική εκδήλωση 18/10/2021

 

Ενημερώνονται οι φοιτητές και τα μέλη της κοινότητας του ΤΕΦΑΑ ότι υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης ενημερωτικής εκδήλωσης για την χρήση του απινιδωτή σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Τρικκαίων, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 19:00 στο Μουσείο Τσιτσάνη..

Προπονητές/τριες, αθλητές/τριες στον Δήμο Τρικκαίων, και μέλη αθλητικών σωματείων, θα ενημερωθούν τόσο για τα σημεία στα οποία ήδη ο Δήμος Τρικκαίων έχει εγκαταστήσει απινιδωτές, όσο και για τη διαδικασία χρήσης απινιδωτή για την υποστήριξη της ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση).

Η εκδήλωση οργανώνεται με την συνεργασία των εξής φορέων: Δήμος Τρικκαίων, ΓΣ Τρικάλων (που πρότεινε το θέμα), το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και δη το Εργαστήριο Πειραματικής Φυσιολογίας – ΚΕΑΦΑ, η Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων και η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ – παράρτημα Θεσσαλίας).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας την πολύχρονη σύμπραξη ΤΕΦΑΑ-ΠΘ και Δήμου Τρικκαίων σε ενέργειες ενημέρωσης και εκπαίδευσης στην ΚΑΡΠΑ.

Για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των διοργανωτών και ομιλητών επιστημόνων, και των εκπροσώπων προπονητών (με προεγγραφή) των αθλητικών σωματείων της πόλης μας, ενώ . θα μεταδοθεί δικτυακά για κάθε ενδιαφερόμενο/η ζωντανά μέσω του ψηφιακού καναλιού του Μουσείου Τσιτσάνη στη διεύθυνση https://youtu.be/-GqwLel1Ayw


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr